Hari Rayer Aji...

Raya Aidiladha kali ni aku & family g beraya kat BK (Bukit Kuang).

(malas nak cite tgk jer gambar ni)

click here


My Brand New Keyboard.... : )

Walaupun kaki aku sakit g tp aku and family g ktn esokkan hari.

Aku ske gler coz my mom blanjer aku keyboard.

Dengki gler adik aku yg form 1 2..

Btw, hopefully aku dpt perform ak punya skill piano dgn lebih better

lg...

Aku ingat nk blaja dgn Hariz a.k.a. gigs.

Lagu 1st aku nak blaja ialah lagu kokoronotobira-suzuone.

Lagu ni sedih gler!!


piano

piano

piano

Ranking FInal

Ranking
1 erna                    4(1A) 2(2A) 2(3B) 1(4B)
2 azwani                5(1A) 2(2A) 1(4b) 1(6C)
3 farizan                1(1A) 6(2A) 2(3B) 1(6C)
4 amirul aiman     3(1A) 1(2A) 4(3B) 1(6C)
5 nazurul               3(1A) 3(2A) 2(4B) 1(6C)
6 wafiq                   2(1A) 4(2A) 1(3B) 1(5C) 1(6C)
14 naim                  2(1A) 3(2A) 1(3B) 3(5C)
16 anis                    2(1A) 2(2A) 2(3B) 2(4B) 1(6C)
28 shahiran           1(1A) 3(2A) 2(3B) 1(5C) 2(6C)
31 syafiq                2(2A) 4(3B) 1(4B) 1(5C) 1(6C)
34 ridhwan           1(1A) 1(2A) 3(3B) 2(4B) 2(6C)
39 azieda               1(1A) 2(2A) 2(3B) 1(4B) 3(6C)
41 fatihah syahirah 1(1A) 4(2A) 1(5C) 2(6C) 1(8E)
46 epal                   1(1A) 3(2A) 1(4B) 2(5C) 1(6C) 1(8E)
53 faez                   1(1A) 2(2A) 3(4B) 2(6C) 1(7D)
58 diayana mazli  1(1A) 3(2A) 1(3B) 2(6C) 1(7D) 1(8E)
69 tengku fatin     1(1A) 3(2A) 1(4B) 1(5C) 1(7D) 1(8E)
78 harizhilmi         1(1A) 2(2A) 1(3B) 1(5C) 2(6C) 1(7D) 1(8E)
84 sara                   1(2A) 3(3B) 1(4B) 2(5C) 1(7D) 2(8E)

89 ain shafira        4(2A) 1(5C) 1(6C) 1(7D) 2(8E)

94  basir                3(2a) 2(5c) 2(6c) 1(7d) 1(8E)

109 faiq                 3(2a) 1(3b) 1(5c) 1(6c) 2(8E)1(9g)

117 IDAYU           1(2A) 1(3B) 2(4B) 1(5C) 1(6C) 1(7D) 2(8E)

118 K                     1(1A) 1(2a) 1(3b) 1(4b) 2(6c) 1(8E)

133 AFIQ             1(2A) 2(4B) 2(5C) 2(6C) 1(7D) 2(8E)
141 atai                 1(1A) 1(2A) 3(5C) 1(6C) 3(9G)
150 firdaus           1(2A) 1(4B) 3(5C) 1(6C) 1(8E) 2(9G)
181 luqman          1(4B) 2(5C) 2(6C) 1(7D) 1(8E) 2(9G)
183 mifzal            1(2A) 1(5C) 3(6C) 1(7D) 3(9G)
199 alif                  1(5C) 3(6C) 1(7D) 4(9G)

Aku TErjatuh....


Kowg nak tau x ari ni(jumaat 21/11) kira2 pukul 12.45 tgh ak nak g smbhyg jumaat kat
Masjid Sultan Ahmad, Pada waktu 2 hujan lebat giler. Ketika aku nk turun tangga msjid
coz nak amek wuduk tibe2 aku tergelincir akibat drpd tempias air hujan yang kena kaki5 masjid.
Aku pun bermula dr anak tangga 1 hinggalah anak tangga ke7 aku jatuh macam nangka busuk.
Masa aku jatuh aku terlanding m'gunakn buttock aku... Sampai jer kat bwh aku dh xleh bgn.
Ak rasa malu ada, Sakit pun ada. Aku dah xley bgn masa 2 coz sakit gler!! Tibe2 dtg sorang pak
cik ni tanya "Sakit x dik?" Yaaaaa Allllaaaaah.... Ada patut tanya aku cam2. -_-"
Ayah aku bw spital kat kecemasan coz takut tulang aku patah. Aku dah xley jln siot!! Sampai sana
ak dapat tongkat. YeY...!!!! dpt tongkat br!!! hahahah... Ni lah pertama kali dlm hidup ak
pakai tongkat.. (DLM NADA SEDIH). Smpai jer kat umah igatkan dptlah simpati tp adik ak
panggil ak "abg tempang" celaka punya adik.. Hahahah... Btw gaming tetap gaming!!!

Aku ingat kan nak uplod result pekse dlm blog ptg jumaat tp x jd coz incident ni..





Hanset kena rampas !!!!



SKIt aty aku coz cikgu rampaas hp aku....!!!!

Dah 2 kena tuduh meniru plak!!!

Aku nyaris jd giler coz xde hp...

cien ak.




BEz nyerrr!!!!


Aku akhirnya abih gak pekse....

aku x risau sangat coz byk soklan kali ni bocor@peruncingan...

Aku harap aku dpt tinggi markah aku!!!!!







All About: Friendly Kokko-Chan


Real Name: Kokko-chan

Year Created: 1992

You'll never find Kokko-chan without Hiyoko-kun, her little brother. They always have fun hanging out together! Her wit's really sharp - better be quick in thinking, or you'll receive a quip or two from her! She is also a neatnik, always looking for stuff to tidy. Her roundness is proof of her love for eating.

Suatu malam yang bOsaN

Aku x leh tido coz terminum byk sangat air kopi soooo aku buat kerja bodo2 utk hilangkan kebosanan aku.....



kereta ayah aku jd mangsa


pintu bilik aku

Hari bosan....

Ari ni x pekse coz pp1 jer....

ni gambar kwn2 ak...








NEW FIFA 2010 HAVE RELEASE!!!!

Dengan hanya RM12 kini ada mampu memiliki game terbaru EA sport, FIFA 2010.

Untuk tempahan hubungi:

  • Amirul afiq
  • 4 Creative
  • myroy_arefiex@yahoo.com


Fifa10 Pictures, Images and Photos

Jualan Cetak Rompak!!!!

Hahaha....
Aku spt biasa dgn bakat berniaga yang aku ada aku try mencetak compakkan cd@dvd yang mana
cite nyer x dijual kat pasaran..
Cite ni hanya ada dijual oleh syarikat MYROY CORP. jer...
Nama cite yang aku jual 2 of coz I keep it secret..
( of course I not sell porn cd@dvd)
( juz movie!!!)
Last 2 tahun lalu aku jual then aku dapat RM180.
And then last year I got RM150 jer... : (
But this year i hope i can get more.(tamaknyer aku)

In my calculation mybe I can get kira2 RM200!!! WAH!!

I really2 hope that I can buy my new Ipod nano..



Photobucket
Photobucket

Pagi 14/10

Hahahaha...
bosan gler pagi ni.
Aku turun nak handle perhimpunan tibe tibe ada org suruh ak buat annoucement suruh sedekahkan al-fatihah pada arwah ayah cikgu aida, tapi aku tersilap bgtau arwah cikgu aida.

AHHHHHH!!!!!!! Malu gler aku....

Lepas jer rehat aku ponteng 4 masa. Aku bosan gler!!! So aku g join geng kelas ICT.

Apsal kepala aku bleh masuk ICT jer??

Pg ni kookko x dtg coz dia bgtau penat pasal prog semalam. Aku agak lonely skit ari ni...

: ( 

Malam PSS

Pada malam 13/10 aku talah dijemput secara terhormat (ye ke terhormat) ke Jamuan Raya dan Akhir Tahun PSS 2009 di Dewan Mercu. Aku ada sana coz nak handle system majlis. Aku juz sekor jer laki form 4... so aku lepak dgn cikgu mail & fairuz. Aku x dapat sgt nak lepak dgn 'kookko' aku coz dia jd m.c. majlis. Kadang-kadang aku gelak sorang-sorang bila dgr dia ' bolok ' sorang-sorang kat atas pentas dgn kembar dia, Nazu. Tp bese lah bila first time jd m.c. coz dulu pun ak g2. Pd malam 2 dia pakai bju warna hijau. Dia kata agk menonjol, tp aku rasa dia nampak cantik malam tu. 


Photobucket

me & she...

Photobucket

She..


Photobucket

peace!!1

Photobucket



Photobucket
Photobucket

Hari RayA aIdIlFiTRi

Malam raya aku juz lepak kat umah jer.. Aku tido dlm kul 3 pagi (buka tolong mak tp tgk cite). Aku bangun pagi and then pegi smbhyang raya dgn papa aku>> Balik jer kitaorg terus pegi kat kampung belah ayah aku, kat bukit kuang. Pada masa nilah 1st time aku ckp dgn husband kak murni, coz sblm ni aku x bese.. Nama dia Mohd Macdonald.(from scotland). Nama anak dia Mohd Scott Anderson Macdonald.(scotty)

unfair teacher

Ari ni aku nak cite pasal seorang cikgu yang x adil pada diri aku. Pada hari Selasa 15/09/2009 Pagi-pagi lagi aku bersemangat nak turun dari kelas coz nak jalankan tanggungjawab sebagai seorang pengawas. Sebelum ni aku tiap-tiap pagi dan tiap-tiap tahun aku handle bahagian perhimpunan & doa tapi masa tingkatan 4 aku kurang sikit handle coz aku nak cover result aku, ni pun kerana sebelum ni aku x care sangat pasal result aku. Ari ni aku kena cari budak untuk baca doa untuk latih bakal pengawas form 1. Lepas selasai jer perhimpunan cikgu buat pengumuman nak bagitau pasal bakal K.P. taun depan. Aku x tercalon!!! ; ( 

Itu x sedih lagi tapi bila cikgu bagitau yang pengawas yang bertugas nama aku x disebut langsung. Masa ting 2 aku jadi penyelaras bahagian doa, masa form 3 jadi penyelaras tingkatan, masa form 4 aku jadi ketua biro system@siaraya. Tapi tiba-tiba bila time bertugas nama aku x pernah disebut. Aku bukan nak ungkit tapi bila cikgu sebut nama org yg x pernah bertugas aku jadi sedih. Aku buat kerja ikhlas.

Sedih tau!!!  



terharuuterharuu Pictures, Images and Photos

Use Google to get Serial No of any Software

Most of the people downloading trial and using it, only after the expiration of trial they try for crack, Serial No, Keygen, Patch....

But many don't known where to get Serial No, Some websites may be infect your system with Trojan horse, Viruses, Ad ware, Spy ware....

So for beginners this is a simply way to find hack with less effort and it saves time to, But make sure you have anti virus activated before trying to get some Serials, Patches to avoid data loss

Just follow the steps as instructed below

1) Go to http://www.google.com
2) type this syntax in search bar " 94FBR"
3) Replace Product name with desired software and leave a space then type 94FBR
4) Press enter, thats it

Now you receive Many pages which contains Serial no, Crack, Patches....

Just make a try, this simple trick works for many people

Hack Passwords in Firefox

Whenever you log in to a website using your username and password, you'll be prompted by Firefox whether you'd like Firefox to remember this password.



If you click on Remember, the next time you visit the website, it'll automatically enter the username and password for your convenience.

Now, back to the topic. Let's say you saved your GMail password in Firefox. After months or years gone by and you don't remember the password you set for my GMail. You started to panic and desperately need to get back your GMail password.

Don't worry, here's how you can find the hidden GMail password in Firefox.

Firefox is much better than Internet Explorer in terms of managing "remembered" logins. In Internet Explorer, there is no built-in feature where you can manage or view your saved login information. That's why you need third party tools to reveal the passwords hidden under asterisks. As for Firefox, you can access remembered passwords with a few clicks.







To view your remembered passwords in Firefox browser, go to Tools, and click on Options. Go to Security tab and click on the Show Passwords button. A remember password dialog box will appear. Click on the Show Passwords button again and a new column with password will appear.





Change Windows XP Password

1.)Just restart your computer n open it in SAFE mode, by pressing F8 key!

2.)There u see another account called ADMINISTRATOR

3.) Acess into that A/c

4.) If it too ask for the password type 'ADMIN' or 'admin' in it

5.) Go to the Control Panel

6.) Then To User A/c

7.) There u see your A/c name go to it , remove the password !

8.) Restrt your computer again

9.) Now u will be able to Acess your A/c

Make Windows XP Shutdown Faster than ever

You can make your shut down process a bit faster by the following tweak.


DOWNLOAD LINK

download this file


1. This step is very important.
Export (right click > Export) the following keys and save it to a safer place.

HKEY CURRENT USER\Control Panel\Desktop
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control

2. Open Notepad, copy and paste the following to the Notepad.


Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
"AutoEndTasks"="1"
"HungAppTimeout"="1000"
"WaitToKillAppTimeout"="2000"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control]
"WaitToKillServiceTimeout"="2000"


3. Save the file and close Notepad.

4. Change extension of the file from .txt (text file) to .reg (registry file).

5. Double click open this file and click Yes and the OK

How to crack your yahoo mail...

This is a simple way to know your friend yahoo mail password.
1) download this software.
2) put mail's victim.
3) choose type of email
4) press crack password
5) your password will appear.

download this link
http://www.4shared.com/file/125826272/c2b031dd/hackpassofmsnv320.html


dotA(defence of the ancien) hacked map.

Just download this map and then paste at c:/programfiles/warcraft/map/download adn tan when you want to play just follow the step.
Good Luck!! : )

Here some cheat:
-sky(activates cheats)
-gold #
-lumber #
-int #
-agi #
-str #
-lvl #
-xp #
-hp #
-mp #
-ms #
-mana (Mana stays at 100%)
-invis (makes unit invisible)
-vis (visible)
-pathoff (walkthrough walls)
-pathon (normal)
-nocd (no cooldown)
-cdon (cooldown on)
-hear (You can see what everyone is saying)
-copy #
-destory
-nohear (back to normal)
-setcolor (red/blue/teal/purple/yellow/orange/green/pink/gray/lb/dg/brown)
-setname #
-shareall
-destroy
make sure u look carefully that activates cheats

#=number

DOWNLOAD LINK

http://www.4shared.com/file/125827533/6c28b5af/DotA_Allstars_v661c.html



My Bez Friendz....

Antara kawan yang aku paling rapat skali ialah Ridhwan a.k.a. mialjackPhotobucket, firdaus (KL) a.k.a. baxze Photobucket, dan Hariz a.k.a. gigzPhotobucket. Kami mempunyai minat yang sama iatu game. Antara game yang kitaorang minat ialah jin online, Defence of the Aciance dotA, CS, Travian, NFS, dll. Tapi kawan2 aku selalu marah coz aku sentiasa main hacked. Yelah aku x pandai main dotA, dah nak menang aku main cara ni huhuhuhuu..... jahat x aku??

Kehidupan...

money Pictures, Images and Photos

Kadang2 aku terfikir apa kerja kita jika besar nanti? Apa result pekse kita? Kan bez kalau ada mesin merentas masa. Kita boleh tau apa akan kuar dalam pekse SPM nanti. Di negara jepun, amerika, korea, dan negara maju lain kalau kita main-main dalam pelajaran pun boleh berjaya. Bill Gates x silap aku pernah ' hack ' komputer sekolah dia tp ditangkap oleh gurunya. ( Khabar Angin) tetapi ketika dia besar dia menjadi orang yang paling kaya di dunia. Kawan-kawan aku pada mulanya main-main mase ting 1,2, dan 3 tp time mase form 4 sumenye tibe2 dah jadi rajin dan best student. Antara kawan yang aku sebut tu ialah Kodin, Syafiq, dll. Aku kadang2 dah malas nak study, y mcm 2 aku x tau! Mungkin aku dibesarkan dalam keluarga yang ' beri apa saje apa yang aku minta' aku pun tak tau?