Hari RayA aIdIlFiTRi

Malam raya aku juz lepak kat umah jer.. Aku tido dlm kul 3 pagi (buka tolong mak tp tgk cite). Aku bangun pagi and then pegi smbhyang raya dgn papa aku>> Balik jer kitaorg terus pegi kat kampung belah ayah aku, kat bukit kuang. Pada masa nilah 1st time aku ckp dgn husband kak murni, coz sblm ni aku x bese.. Nama dia Mohd Macdonald.(from scotland). Nama anak dia Mohd Scott Anderson Macdonald.(scotty)

unfair teacher

Ari ni aku nak cite pasal seorang cikgu yang x adil pada diri aku. Pada hari Selasa 15/09/2009 Pagi-pagi lagi aku bersemangat nak turun dari kelas coz nak jalankan tanggungjawab sebagai seorang pengawas. Sebelum ni aku tiap-tiap pagi dan tiap-tiap tahun aku handle bahagian perhimpunan & doa tapi masa tingkatan 4 aku kurang sikit handle coz aku nak cover result aku, ni pun kerana sebelum ni aku x care sangat pasal result aku. Ari ni aku kena cari budak untuk baca doa untuk latih bakal pengawas form 1. Lepas selasai jer perhimpunan cikgu buat pengumuman nak bagitau pasal bakal K.P. taun depan. Aku x tercalon!!! ; ( 

Itu x sedih lagi tapi bila cikgu bagitau yang pengawas yang bertugas nama aku x disebut langsung. Masa ting 2 aku jadi penyelaras bahagian doa, masa form 3 jadi penyelaras tingkatan, masa form 4 aku jadi ketua biro system@siaraya. Tapi tiba-tiba bila time bertugas nama aku x pernah disebut. Aku bukan nak ungkit tapi bila cikgu sebut nama org yg x pernah bertugas aku jadi sedih. Aku buat kerja ikhlas.

Sedih tau!!!  



terharuuterharuu Pictures, Images and Photos