All About: Friendly Kokko-Chan


Real Name: Kokko-chan

Year Created: 1992

You'll never find Kokko-chan without Hiyoko-kun, her little brother. They always have fun hanging out together! Her wit's really sharp - better be quick in thinking, or you'll receive a quip or two from her! She is also a neatnik, always looking for stuff to tidy. Her roundness is proof of her love for eating.

Suatu malam yang bOsaN

Aku x leh tido coz terminum byk sangat air kopi soooo aku buat kerja bodo2 utk hilangkan kebosanan aku.....



kereta ayah aku jd mangsa


pintu bilik aku

Hari bosan....

Ari ni x pekse coz pp1 jer....

ni gambar kwn2 ak...








NEW FIFA 2010 HAVE RELEASE!!!!

Dengan hanya RM12 kini ada mampu memiliki game terbaru EA sport, FIFA 2010.

Untuk tempahan hubungi:

  • Amirul afiq
  • 4 Creative
  • myroy_arefiex@yahoo.com


Fifa10 Pictures, Images and Photos

Jualan Cetak Rompak!!!!

Hahaha....
Aku spt biasa dgn bakat berniaga yang aku ada aku try mencetak compakkan cd@dvd yang mana
cite nyer x dijual kat pasaran..
Cite ni hanya ada dijual oleh syarikat MYROY CORP. jer...
Nama cite yang aku jual 2 of coz I keep it secret..
( of course I not sell porn cd@dvd)
( juz movie!!!)
Last 2 tahun lalu aku jual then aku dapat RM180.
And then last year I got RM150 jer... : (
But this year i hope i can get more.(tamaknyer aku)

In my calculation mybe I can get kira2 RM200!!! WAH!!

I really2 hope that I can buy my new Ipod nano..



Photobucket
Photobucket

Pagi 14/10

Hahahaha...
bosan gler pagi ni.
Aku turun nak handle perhimpunan tibe tibe ada org suruh ak buat annoucement suruh sedekahkan al-fatihah pada arwah ayah cikgu aida, tapi aku tersilap bgtau arwah cikgu aida.

AHHHHHH!!!!!!! Malu gler aku....

Lepas jer rehat aku ponteng 4 masa. Aku bosan gler!!! So aku g join geng kelas ICT.

Apsal kepala aku bleh masuk ICT jer??

Pg ni kookko x dtg coz dia bgtau penat pasal prog semalam. Aku agak lonely skit ari ni...

: ( 

Malam PSS

Pada malam 13/10 aku talah dijemput secara terhormat (ye ke terhormat) ke Jamuan Raya dan Akhir Tahun PSS 2009 di Dewan Mercu. Aku ada sana coz nak handle system majlis. Aku juz sekor jer laki form 4... so aku lepak dgn cikgu mail & fairuz. Aku x dapat sgt nak lepak dgn 'kookko' aku coz dia jd m.c. majlis. Kadang-kadang aku gelak sorang-sorang bila dgr dia ' bolok ' sorang-sorang kat atas pentas dgn kembar dia, Nazu. Tp bese lah bila first time jd m.c. coz dulu pun ak g2. Pd malam 2 dia pakai bju warna hijau. Dia kata agk menonjol, tp aku rasa dia nampak cantik malam tu. 


Photobucket

me & she...

Photobucket

She..


Photobucket

peace!!1

Photobucket



Photobucket
Photobucket