My Brand New Keyboard.... : )

Walaupun kaki aku sakit g tp aku and family g ktn esokkan hari.

Aku ske gler coz my mom blanjer aku keyboard.

Dengki gler adik aku yg form 1 2..

Btw, hopefully aku dpt perform ak punya skill piano dgn lebih better

lg...

Aku ingat nk blaja dgn Hariz a.k.a. gigs.

Lagu 1st aku nak blaja ialah lagu kokoronotobira-suzuone.

Lagu ni sedih gler!!


piano

piano

piano

Ranking FInal

Ranking
1 erna                    4(1A) 2(2A) 2(3B) 1(4B)
2 azwani                5(1A) 2(2A) 1(4b) 1(6C)
3 farizan                1(1A) 6(2A) 2(3B) 1(6C)
4 amirul aiman     3(1A) 1(2A) 4(3B) 1(6C)
5 nazurul               3(1A) 3(2A) 2(4B) 1(6C)
6 wafiq                   2(1A) 4(2A) 1(3B) 1(5C) 1(6C)
14 naim                  2(1A) 3(2A) 1(3B) 3(5C)
16 anis                    2(1A) 2(2A) 2(3B) 2(4B) 1(6C)
28 shahiran           1(1A) 3(2A) 2(3B) 1(5C) 2(6C)
31 syafiq                2(2A) 4(3B) 1(4B) 1(5C) 1(6C)
34 ridhwan           1(1A) 1(2A) 3(3B) 2(4B) 2(6C)
39 azieda               1(1A) 2(2A) 2(3B) 1(4B) 3(6C)
41 fatihah syahirah 1(1A) 4(2A) 1(5C) 2(6C) 1(8E)
46 epal                   1(1A) 3(2A) 1(4B) 2(5C) 1(6C) 1(8E)
53 faez                   1(1A) 2(2A) 3(4B) 2(6C) 1(7D)
58 diayana mazli  1(1A) 3(2A) 1(3B) 2(6C) 1(7D) 1(8E)
69 tengku fatin     1(1A) 3(2A) 1(4B) 1(5C) 1(7D) 1(8E)
78 harizhilmi         1(1A) 2(2A) 1(3B) 1(5C) 2(6C) 1(7D) 1(8E)
84 sara                   1(2A) 3(3B) 1(4B) 2(5C) 1(7D) 2(8E)

89 ain shafira        4(2A) 1(5C) 1(6C) 1(7D) 2(8E)

94  basir                3(2a) 2(5c) 2(6c) 1(7d) 1(8E)

109 faiq                 3(2a) 1(3b) 1(5c) 1(6c) 2(8E)1(9g)

117 IDAYU           1(2A) 1(3B) 2(4B) 1(5C) 1(6C) 1(7D) 2(8E)

118 K                     1(1A) 1(2a) 1(3b) 1(4b) 2(6c) 1(8E)

133 AFIQ             1(2A) 2(4B) 2(5C) 2(6C) 1(7D) 2(8E)
141 atai                 1(1A) 1(2A) 3(5C) 1(6C) 3(9G)
150 firdaus           1(2A) 1(4B) 3(5C) 1(6C) 1(8E) 2(9G)
181 luqman          1(4B) 2(5C) 2(6C) 1(7D) 1(8E) 2(9G)
183 mifzal            1(2A) 1(5C) 3(6C) 1(7D) 3(9G)
199 alif                  1(5C) 3(6C) 1(7D) 4(9G)

Aku TErjatuh....


Kowg nak tau x ari ni(jumaat 21/11) kira2 pukul 12.45 tgh ak nak g smbhyg jumaat kat
Masjid Sultan Ahmad, Pada waktu 2 hujan lebat giler. Ketika aku nk turun tangga msjid
coz nak amek wuduk tibe2 aku tergelincir akibat drpd tempias air hujan yang kena kaki5 masjid.
Aku pun bermula dr anak tangga 1 hinggalah anak tangga ke7 aku jatuh macam nangka busuk.
Masa aku jatuh aku terlanding m'gunakn buttock aku... Sampai jer kat bwh aku dh xleh bgn.
Ak rasa malu ada, Sakit pun ada. Aku dah xley bgn masa 2 coz sakit gler!! Tibe2 dtg sorang pak
cik ni tanya "Sakit x dik?" Yaaaaa Allllaaaaah.... Ada patut tanya aku cam2. -_-"
Ayah aku bw spital kat kecemasan coz takut tulang aku patah. Aku dah xley jln siot!! Sampai sana
ak dapat tongkat. YeY...!!!! dpt tongkat br!!! hahahah... Ni lah pertama kali dlm hidup ak
pakai tongkat.. (DLM NADA SEDIH). Smpai jer kat umah igatkan dptlah simpati tp adik ak
panggil ak "abg tempang" celaka punya adik.. Hahahah... Btw gaming tetap gaming!!!

Aku ingat kan nak uplod result pekse dlm blog ptg jumaat tp x jd coz incident ni..





Hanset kena rampas !!!!



SKIt aty aku coz cikgu rampaas hp aku....!!!!

Dah 2 kena tuduh meniru plak!!!

Aku nyaris jd giler coz xde hp...

cien ak.




BEz nyerrr!!!!


Aku akhirnya abih gak pekse....

aku x risau sangat coz byk soklan kali ni bocor@peruncingan...

Aku harap aku dpt tinggi markah aku!!!!!