Sakit!!!!

My hands...

House of Billionaire @ my house : )









Lawatan Sem.... (TIZ)

Mmmm....
Aku x tau nak mula camna tp pada hari khamis lalu April 22,
Aku pergi pameran SEM di Sekolah Menengah Kebangsaan
Tengku Intan Zaharah (SMKTIZ @ TIZTOPS). Aku tolak sana
aku tolak dalam pukul 9.30pagi. Aku still sempat lagi
blaja chemist 2 masa. Then aku naik bas g sana 1 bas 1
form 5. Yang x bez kitaowg kena naik bas KILANG warna biru...
AHH!!!! Huduhnyer!!! Apehal lah SMC naik bas camtu
baik x yah letak nama PRIMIER!!! Ayer Putih pun ada van..
Sampai sana aku g tengok sume pameran yang ada. Aku agak
terkejut when ada ciptaan yang gempak hanya direka oleh
budak FORM 1 !!! Sana gak ada satu gerai Bahasa Korea
yang dibuka oleh budak form berape ntah aku pun x tau..
Tapi yang paling menarik ialah kat gerai dia nama
Master of Study. Ada gak ah kitaowg borak2 sket sal
korea ni dgn diaorang. Dia gak mintak e-mail fb ak..
=_=" Bleh gak ah if ada kawan camni..
LOL.. Ada gak ah org yang nak kenal dgn ak...
Then aku gak kena kacau di budak2 pempuan IZ masa
nak beli burger and mocha. Beg aku dia main tarik-tarik
then ridhwan pun kene gak.LOL.. =)
Balik plak ingat bleh ah lepak kat Mesra Mall tapi
PEMANDU BAS KILANG tu bagitahu dia bz.. BANGKAI!!
Dalam bas 2 plak kitaowg nyanyi lagu
Cari Jodoh-Wali Band versi bi.. Bleh tahan..
Lirik dia 6ti aku masukkan..
Thats all for today...
THX 4 Read..
HWAITING!!!






This Nite(16-04-2010) I juz celebrate my birthday with my shadow,Juz like Hanazawa Rui celebrate his christmas nite without his girl that he love.Soo,congratulation Domyouji b'coz you got Makino's love, hope you always protect her from any danger.I know, you more suit to her rather than me. Makino.Hope you happy with your true love.From now on I want to run far away from you guys.ARIGATO. -MAKINO かしてる-