The Making Of TSR:the Second Race

Sun, Sand, Shines... TSR Crews...


It was a very sunny day.. I'm in a kind of weather that managed to siphon off all negative emotions in your mind and can leave you feeling cheerful for no good reason.. The clouds smoothly scudding overhead.. Sometimes sun rays flashes through it leaving a yellowish patterns on the asphalt below...

This time., me and my friends., want to go out for some, 'shooting'.. Well., it isn't paintball., or goes for some hunting trip... Shooting here means something that are related to digital photography and photo manipulation... It's something related to my comic., a digital comic.. So., we're out., and find some location for doing that...

Ridhwan, driver of the day...
Well., Perodua Kancil? 5 peoples? No problem...

I tried to force my friend, Ridhwan., to drive to Pantai Teluk Mak Nik., or Monica Bay.., but., he'd insist keep going North... And., we arrived at Pantai Batu Penunjuk at 12:09 p.m... We're amazed by the arrangement of the big boulder at the mouth of the sea.. The greatness of the view., the arrogant of the beach itself! Such a perfect combination...

Gay...?

Did you see that...?


What the hell I'm doing...?


What the another hell I'm doing..

Then., we'd try to gets on every top of the boulder, it was so slippery...But we managed to gets on it without any accidents happen... The wind., and the blown sands smoothly touches my feet as I stands on that sandy beach.. The waves, sometimes drives the abandoned hermit shells to the shore in some of its propagation... Such a nice scene we have.. Picnic..... WTF? Picnic? You can take all that romance being there with your girlfriend., not friends.. Ahemm..., we don't do that thing...

Again gay scence...


Then., after taking several photos there., we want to back home., then., suddenly., Afiq tells us to go to the Satellite Broadcast Center.. He says that there was a great place for taking pictures for our comic... Then., our driver., Ridhwan drives straight to that point...

Do not take this kind of driving to the
street or neighbourhood... In the real world, drive
safe, obey the street rules., and always use your seatbelt...

We arrived there.! Yeay!

We go there., and I, myself also admit about Afiq suggestion... This place is perfect., I didn't even know the're such a great place like that in Kemaman... We stop., and did our 'job' there.. I was some kind of weird job., putting laptop on the grass., and do the job that no one did at that place... Taking pictures for that comic and done the editing process there..

Some Energy Star advantage...

Does anyone here think about Lelong.com.my?? Or it
was just me??


Here for free.. No, Really...


Steal Internet Connection


Edit in no where






CREDIT TO FAIZ COZ GIVE MAKE THIS ARTICLE

Tepces Street Racing a.k.a TSR


This is the 1st chapter. The second chapter will be came out in this march...






















BERITA HANGAT...




SALAM !! ,rakan2 sekalian dimohon untuk: Buka komputer/laptop anda pada direktori CProgram Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10, cari gambar bernama J0285926 . Anda akan temukan gambar Lambang/bendera zionis Israel lengkap (persis dengan warna aslinya) dengan lilin (sarana ibadah mereka). HAPUSKAN ! Gambar tersebut ada disemua PC di seluruh dunia.SEBARKAN SEMAMPUNYA

TSR :The Second Race (Tepces Street Racing)





Myroy Coporation, Kiss My Lenses Photography, and Fantasy to Real Photos Design together associate to produce TSR (Tepces Street Racing) The Second Race. This is the sequel from the first chapter that made last two year (2009). This TSR :The Second Race will be shown at the of this March 2011.


TPD UNIT (Tepces Police Department)







And the actor for this comic will decide soon.

Beza dulu dan sekarang

Kalau dulu:

gambar-gambar lucah

Sedih je rasa bila mak ayah suruh masuk bilik sebab tak boleh nak buat pape.

Tapi sekarang:

gambar-gambar lucah

Kalau boleh nak 24 jam je duduk dalam bilik sebab bilik dah lengkap dengan segala benda.

Beruntungnyer kanak-kanak zaman sekarang.

Mark Zukerberg announced that fb will be shut down in march

PALO ALTO, CA –Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.

“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”

Zuckerberg went on to explain that starting March 15th, users will no longer be able to access their Facebook accounts.

“After March 15th the whole website shuts down,” said Avrat Humarthi, Vice President of Technical Affairs at Facebook. “So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won’t be able to get them back once Facebook goes out of business.”

Zuckerberg said that the decision to shut down Facebook was difficult, but that he does not think people will be upset.

“I personally don’t think it’s a big deal,” he said in a private phone interview. “And to be honest, I think it’s for the better. Without Facebook, people will have to go outside and make real friends. That’s always a good thing.”

Some Facebook users were furious upon hearing the shocking news.

“What am I going to do without Facebook?” said Denise Bradshaw, a high school student from Indiana. “My life revolves around it. I’m on Facebook at least 10 hours a day. Now what am I going to do with all that free time?”

However, parents across the country have been experiencing a long anticipated sense of relief.

“I’m glad the Facebook nightmare is over,” said Jon Guttari, a single parent from Detroit. “Now my teenager’s face won’t be glued to a computer screen all day. Maybe I can even have a conversation with her.”

Those in the financial circuit are criticizing Zuckerberg for walking away from a multibillion dollar franchise. Facebook is currently ranked as one of the wealthiest businesses in the world, with economists estimating its value at around 7.9 billion.

But Zuckerberg remains unruffled by these accusations. He says he will stand by his decision to give Facebook the axe.

“I don’t care about the money,” said Zuckerberg. “I just want my old life back.”

The Facebook Corporation suggests that users remove all of their personal information from the website before March 15th. After that date, all photos, notes, links, and videos will be permanently erased.

Aku Kena Tampar










Cerita ni bermula semasa akhir bulan Disember lepas iaitu apabila aku berjalan-jalan dengan Pak Sedara aku di KL. Aku dah merancang pergi pada masa itu coz di disana ada pameran KLIMS (Kuala Lumpur International Motor Show).


Pada tahun 2010 Malaysia berjaya menganjurkan pameran yang berprestij ini. Aku yakin ramai orang dari dalam dan luar negara datang untuk menyaksikan sendiri pameran ini yang semestinya dijangkan mendapat sambutan ramai. Aku bertolak kat sana lepas selesai sahaja solat Zuhur. Aku pegi awal coz memang jalan sana jem sempena dengan sambutan ni. Dah memang lumrah di KL if nak pergi ke sesuatu tempat kita hendaklah pegi awal agar tempat yang dituju dapat sampai pada waktu yang ditetapkan. Ketika masuk disana aku dikenakan bayaran sebanyak Rm30(mahalnyer) tapi tak apalah asalkan aku boleh melihat awek-awek jepun yang sedang mempromosikan model-model kereta keluaran baru.


Aku of coz memang dari dulu lagi memang minat giler kat aweks2 jepun ni especially pelakon drama cerita Stand Up dimana heroinnya adalah Maria Ozawa eh silap orang lain lah bukan dia. Dia belakon cerita lain. Apabila masuk sahaja dalam sana aku terus terbeliak biji mata coz memang pemandangan ini tidak dapat disaksikan di Kemaman n dah memang rezeki aku dapat melihat benda-benda seksi macam ni. Aku rasa macam nak pegang jer!! Eeee!!! geram tol aku. Bukan setakat jepun jer aku dapat tengok tetapi korea, melaysia dan macam-macam lagi. Tetapi ada satu site dimana aku tidak dapat lagi menahan rasa ghairah aku maka aku minta izin dgn Pak sedara aku. Aku panggil dia zul.


"Zul, boleh x miru nak pergi dekat dengan 'both' sana?" tanya aku dengan penuh lemah gemalai.
Zul, "Booth mana?"
"Ala, yang kanan sana yang 'made ini itali' tu, yang seksi-seksi tu," balas aku.
"Woi, kau nak buat apa pergi sana! Mu jangan buat kerja giler mu!" marah zul.
"Miru tak tahan dah ni, nak pegang sket jer... X kira miru nak pergi jugak!!"
PANG!!!!! Satu tamparan wanita hinggap tepat di muka aku.
"Kau jangan jadi bagai rama-rama masuk kampung!! Ni pameran kereta bukan nak menggatal!! Tidak ada adat ketimuran langsung!!" kata Zul.
Aku begitu sedih coz hari tu aku kena tampar dan tidak sempat untuk untuk melawat lebih lagi kat KLIMS ni coz lepas peristiwa ni kitaowg terus balik. Aku actually tidak faham kenapa dengan hanya ingin memegang but kereta Ferrari Enzo pun tidak boleh dan siap kena tampar lagi. Aku juga tidak sempat berjumpa dengan "model-model" yang seksi dari negara jepun seperti GTR, Sorento, Skyline, Evo X dan lain-lain. Ferrari, Lamborghini, Bugati, Aston Martin memang merupakan benda yang paling seksi dalam kalangan aku, Faiz dan Luqman.


yang ni SLR MCLAREN yang seksi mata memandang




Ni pulak Sorento yang "Kacak"




Evo IX yang membuatkan aku tidak tahan melihatnya.

HANYA REKAAN SEMATA-MATA.