UTP Power Plant

Kini dah Sem ke 2 aku di Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) bulan 12 nie dah final exam. Sekejap sahaja masa berlalu, bangun, makan tido, pergi kelas… then tahun depan aku dah bergelar Budak Ijazah tahun pertama di UTP (insyallah). Yeah agak mencabar jugak la jadi budak U especially pemalas mcm aku nie, Hahahah…
Minggu lepas aku terpaksa menjalankan projek yang dinamakan DTE iaitu Down To Earth. Untuk melepasi sijil asasi, setiap orang wajib mengambil tempat dalam projek tersebut dan yang paling mencabarnya kita sendiri yang uruskan kesemuanya, dari A hingga Z. Projek STE aku tu jatuh pada hari jumaat, pukul 7pagi bertolak then dalam pukul 6petang baru siap.
Semasa dalam perjalanan pulang tu bas UTP masuk melalui jalan lain, pintu 3. Then aku ternampak Loji Penjanaan UTP (UTP Power Plant). Perghh.. terkejut jugak aku bila first time tengok even dah nak habis 2 sem aku disini. Yelaa… mana larat nak jalan keliling UTP nie. Ganas jugak U aku nie… Hahha.. excited gak aku tgk… Ni gambar nya:






















0 comments: